Wat klanten zeggen?

Recensies

Wij stellen het zeer op prijs als u een recensie achterlaat, dit kan hier of op Facebook!

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 4,8 van 5 op basis van 260 recensies


16-11-2017 10:56
Geschreven door vrieling,

prima service persoonlijk en snel

15-11-2017 09:41
Geschreven door Harry van der Poel,

Toevallig via gaspedaal terecht gekomen bij Autohuiz.nl. Stond daar een BMW 430i Cabrio in een uitvoering zoals wij die zochten. Contact opgenomen via email en direct antwoord terug. Het eerste mondelinge contact verliep ook direct goed. Proefrijden, tot twee keer toe, was direct mogelijk. Vervolgens wilden we twee auto's inruilen. We kregen direct een voor ons gevoel serieus voorstel voorgelegd. Na nog wat onderhandelingen zijn wij nu de gelukkige eigenaar van een prachtige 430i Cabrio. Vanaf het eerste contact hadden we direct een goed gevoel over Erwin (en Frans) van Autohuiz.nl. Bij de aflevering kregen we tot onze verrassing ook nog een dinerbon overhandigd. Ook hier zullen we binnenkort van gaan genieten. Wanneer we over een aantal jaren weer aan nieuwe auto toe zijn, zullen we vast eerst bij Autohuiz gaan informeren.

18-10-2017 11:57
Geschreven door Albert,

Afgelopen zomer besloten we om de huidige auto te vervangen door een andere, de keuze viel op een BMW 2 Active Tourer, en wel een 220i, ivm het trekken van een caravan. Eerst rondgekeken op het internet bij de BMW dealers in de buurt, genoeg te koop, maar een 220i van een jaartje oud niet. Ik zag dat AutoHuiz er wel een paar had staan. Met Frans gebeld en uitgelegd dat ik zou willen proefrijden in een 220i zonder verplichtingen, dit was geen probleem. Na de proefrit was ik overtuigd van de Active Tourer. Maar de auto's die hij had staan voldeden niet helemaal aan mijn wensen qua opties. En ook Duitsland bood geen mogelijkheden op kort termijn. Ik zag er wel 1 in het 'westen' staan die wel voldeed. Kortom Frans heeft de auto opgehaald nadat we het eens waren geworden over de prijs en inruil. Binnen een week waren wij de gelukkige eigenaar van een mooie BMW 2 Active Tourer. De auto, een half jaar oud, is door hen aangemeld bij BMW Matinistad voor de garantie en onderhoud, dit is ook geen enkel probleem. Het is jammer dat het contact hiermee is afgelopen, maar ik kan iedereen aanraden hun site te bezoeken als je een jonge mn Duitse auto zoekt. Als de gewenste auto er niet bij staat gaan ze desnoods voor je opzoek. Kortom het was heel plezierig zaken doen met de beide mannen van AutoHuiz Winschoten. PS: De BMW 220i met 8 traps automaat, wat rijdt dat geweldig !

13-09-2017 23:19
Geschreven door Fam. Kramer,

Alle lof voor de firma AutoHuiz voor de be- en afhandeling van de inruil van de oude X1 en de aankoop van onze nieuwe X1. Na de gewenning aan alle nieuwe systemen voelen wij ons er al helemaal in thuis en hebben er al 4000 zeer comfortabele Kilometers mee gereden. De goede inruilprijs, het ruime aanbod aan topkwaliteit auto's en de snelle service met betrekking tot de aflevering maken AutoHuiz tot een betrouwbare partner. Dus, als je aan een andere auto (BMW) toe bent, op naar Winschoten!

05-09-2017 08:06
Geschreven door Robert,

Zelden heb ik zo'n goed gevoel overgehouden voor, tijdens en na de aankoop van een auto. Uiteraard levert het merk en type auto daar ook een grote bijdrage aan, maar mijn complimenten voor de manier waarop de mannen van Autohuiz alles hebben georganiseerd en voor mij hebben geregeld. En dan bedoel ik dat ze ook echt alles goed hebben geregeld: het zoeken naar de auto, ophalen van de auto uit Duitsland, keuring bij de RDW, alarm inbouw service, speciale velgen monteren, auto laten voorzien van nano coating, raamcoating en uiteraard niet te vergeten de blauwe ventieldopjes (die de auto helemaal afmaken! 😄 Zaken doen met Autohuiz voelt voor mij alsof je zaken doet met vrienden. Hun benadering is uniek en persoonlijk en daar kunnen veel gevestigde autobedrijven (lees: grote merkdealers) een goed voorbeeld aannemen. Je wordt als klant serieus genomen en professioneel behandeld. Dankjewel Frans en Erwin voor de goede zorgen! Mijn volgende auto wordt zeker weten weer een Autohuiz auto!

05-09-2017 08:04
Geschreven door

Robert Slijm
Via Facebook
Zelden heb ik zo'n goed gevoel overgehouden voor, tijdens en na de aankoop van een auto. Uiteraard levert het merk en type auto daar ook een grote bijdrage aan, maar mijn complimenten voor de manier waarop de mannen van Autohuiz alles hebben georganiseerd en voor mij hebben geregeld. En dan bedoel ik dat ze ook echt alles goed hebben geregeld: het zoeken naar de auto, ophalen van de auto uit Duitsland, keuring bij de RDW, alarm inbouw service, speciale velgen monteren, auto laten voorzien van nano coating, raamcoating en uiteraard niet te vergeten de blauwe ventieldopjes (die de auto helemaal afmaken! � Zaken doen met Autohuiz voelt voor mij alsof je zaken doet met vrienden. Hun benadering is uniek en persoonlijk en daar kunnen veel gevestigde autobedrijven (lees: grote merkdealers) een goed voorbeeld aannemen. Je wordt als klant serieus genomen en professioneel behandeld. Dankjewel Frans en Erwin voor de goede zorgen! Mijn volgende auto wordt zeker weten weer een Autohuiz auto!

04-09-2017 19:05
Geschreven door Ronnie,

Wat hebben we een prachtige auto gekocht bij AutoHuizBV ! We hebben een zoekopdracht neergelegd en daar werd gelijk heel snel aan gewerkt. Toen de perfecte auto was gevonden voor ons, werd alles keurig van het begin tot het einde geregeld. Super service waar we zeker terug zullen komen voor een volgende auto...

29-08-2017 09:54
Geschreven door Albert en Ina,

Al jaren gereden in een BMW 520, maar deze werd helaas minder en wij wilden nu ook toch graag wat hogere zit in de auto. Zoon keek mee uit naar een andere auto en zag op autoscoot.nl Auto Huiz te Winschoten met mooie BMW 's auto's daar maar eens gaan kijken en wij wisten niet wat we zagen, wat een keus en mochten ook gelijk even rijden in verschillende uitvoeringen. (hadden we bij anderen nog niet meegemaakt, kon wel na een afspraak). Het is voor ons een BMW 220i sportline automaat geworden. Nog geen jaar oud. Wel was er een kant tekening voor ons bij, de stoelen waren ons niet naar de zin, te hard aan de zijkanten (sportstoelen), hier heeft Frans gelijk iemand voor gebeld of daar wat aan te doen was en ja door het midden wat op te vullen en de kanten iets naar beneden te drukken. nou Perfect en grote pluim ook voor deze persoon! Wij rijden niet erg veel en ver, maar hebben hem nu toch op een lange tocht meegehad, nou Super. Ook hebben ze gelijk maar een kentekenplaat voor achter een aanhangwagen of fietsenrek geregeld, fantastisch dat de jongens er dat bij hebben gedaan en tot onze verbazing ook nog een all in dinnerbon.. Wij raden een ieder aan om toch eerst eens te gaan kijken bij Auto Huiz, geweldige hulpen bij keuzes maken! Wij wensen jullie ook nog vele goeie zaken toe!!

16-08-2017 22:09
Geschreven door

Gert van der Linden
Via Facebook
Gewoon zoals het hoort ��

10-08-2017 14:16
Geschreven door Sebastiaan,

Vorige week een BMW 118i M-pakket opgehaald. Nu een week later rij ik nog steeds met een glimlach van oor tot oor. Vanaf het eerste moment is alles soepel verlopen en ze houden zich aan de afspraken. Wil je een auto vol opties en keurig onderhouden, dan zou ik zeker hier langsgaan. Bedankt voor de nette en snelle service!

05-08-2017 10:54
Geschreven door

Joeri van der Werf
Via Facebook
Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. #blijmee De service bij AutoHuiz was super. Prettige sfeer, geen poehaa. Goeie koffie. En prachtige auto's (ook niet onbelangrijk). Alles werd soepel en vlot geregeld. De auto is in perfecte staat afgeleverd. �

31-07-2017 13:48
Geschreven door Vancong Duong,

Toyota Avensis Touring Sport 2.0 D-4D gezocht, gevonden, snel en keurig afhandelen. Top service.

26-07-2017 10:17
Geschreven door Bert en Jenny Mulder,

Via Autoscout kwamen wij eind juni bij Autohuiz terecht. Onze aandacht was getrokken door een BMW 320i Touring M-sport van een recent bouwjaar met weinig kilometers. Na wat mail correspondentie hebben we een proefrit gemaakt en na een redelijk snelle onderhandeling hebben wij onze BMW 325i in kunnen ruilen. Autohuiz wordt gerund door 2 enthousiaste mannen die weten waar ze het over hebben en waar ze naar toe willen. Een misverstand over de garantie werd netjes afgehandeld. Een nieuw pareltje in de autobusiness in Winschoten, goed vertegenwoordigd op de social media. Bedankt mannen !

25-07-2017 21:25
Geschreven door Fam Daamen,

Via internet ons oog laten vallen op een auto te koop bij Autohuiz BV. De vlotte reactie van Erwin dezelfde avond gaf ons direct een goed gevoel om over te gaan tot zaken doen. Wij ontvingen een serieus en goed bod voor onze auto waarna de koop snel een feit was. Erwin en Frans bedankt voor jullie manier van zaken doen, Top!!

25-07-2017 16:53
Geschreven door dennis veldpape,

hebben lang via internet gezocht naar de BMW X1. Steeds weer kwamen we uit bij autohuiz. naast dat die beste prijs boden was de service en correcte manier van handelen top. kan iedereen aanraden. Erwin en Frans bedankt voor de adviezen we zijn erg blij met de X1

04-07-2017 20:05
Geschreven door Jan Weering,

Na verkoop van mijn BMW 5serie op zoek naar een geschikte BMW bij alle BMW dealers in het noorden. Niet de juiste BMW kunnen vinden. Ik ben ook een echte autoliefhebber maar ook zeer kritisch. Via een familielid in contact gekomen met Autohuiz Winschoten. Bij het eerste contact kwam ik in een nette loods (incl. kantoor) waarin auto's stonden waar de kwaliteit vanaf straalde. Zoekopdracht geplaatst bij Autohuiz en binnen de kortste tijd kwamen Frans en Erwin met een aantal goede voorstellen qua BMW en prijsstelling. Hierna de keuze gemaakt voor een BMW GT met volledige opties. De heren gaven mij volledige inzicht in de historie en TUV keuring (o.a. gegarandeerde km standen en ongeval vrij verklaring) Eerder was ik sceptisch t.o.v. invoer vanuit Duitsland maar de heren van Autohuiz hebben mij volledig overtuigd. Waarom de 5 sterren? Door Frans en Erwin zijn we zeer vriendelijk geholpen, betrouwbaar afspraken worden nagekomen en een geweldige service. Ik had nog speciale wensen en ook die hebben ze met veel enthousiasme ingewilligd. Ook de aflevering was perfect en ook nog een leuke cadeau erbij. Niet het standaard bloemetje maar een behoorlijke Dinerbon. En ik wou net weg rijden, en dan merk je dat ze veel plezier in hun werk hebben, kwamen ze nog met leuke blauwe ventiel dopjes. Elke dag rij ik met veel genoegen in deze fantastische BMW. Autohuiz Winschoten is echt een aanrader voor iedereen. Jan Weering Winschoten

26-06-2017 12:13
Geschreven door

Peter Gelder Van
Via Facebook
Wij hebben een paar weken geleden een mooie BMW 218i gekocht bij AutoHuiz, wij zijn behoorlijk onder de indruk hoe de medewerkers met de klanten omgaan en hetgeen wat ingeruild wordt. Wij hebben een BMW gekocht omdat een maand geleden al eerder een BMW hebben gehaald voor een vriend van ons, toen zag ik hoe een klant behandeld werd, vandaar de 5 sterren.

19-06-2017 23:03
Geschreven door Familie Blaauw,

We hebben een prachtig mooie BMW 218i sport Active Tourer gekocht bij Autohuiz Bv. Hierbij zijn we zeer goed geholpen, een vriendelijk contact en een prima service. We de auto inmiddels 3 week in ons bezit en zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst.

19-06-2017 21:12
Geschreven door Klaas B. Oolders,

AutoHuiz heeft voor mij een schitterende Mercedes GLC 250D Coupe gezocht en gevonden. Ze hebben mijn zoekopdracht perfect ingevuld. Mijn volgende auto mogen ze ook leveren. Groet Klaas Oolders

01-06-2017 14:54
Geschreven door Jan-Roel Bussemaker,

Ik heb een zoekopdracht uitgezet bij Autohuiz. Heel snel kreeg ik al een reactie dat ze aan de slag gingen en de volgende dag kwam ze al met mooie auto's. Helaas gaan mooie auto's snel weg, dus een paar keer vingen we bot. Door het leuke contact en mijn eigen wensen wist ik nu wel precies wat ik zocht. Dus ben zelf ook achter de pc gedoken en had er een gevonden die aan het wederzijdse eisenpakket voldeed. De volgende ochtend is Frans gaan bellen en heeft hij de bolide gekocht. Een week later is de auto opgehaald en heeft deze het nodige onderhoud en verzorging gekregen van het team van Autohuiz. Nog een weekje later kon ik de blinkende 1-serie ophalen en er heerlijk in rijden. Al met al was het een hele prettige samenwerking en ik ben nog steeds erg blij met mijn nieuwe auto. Over ca. 4 jaar ruil ik hem graag weer bij Autohuiz in.

31-05-2017 22:56
Geschreven door

Tim Koeman
Via Facebook
Super blij met mijn nieuwe auto! Bedankt voor de super snelle service

30-05-2017 18:05
Geschreven door M. Schans,

Wij zijn zeer tevreden met ons BMW 220 i. Zeer goed geholpen en goede service . Al onze fam. en vrienden waren enthousiast over onze auto en mogelijk komen ze ook bij jullie .

30-05-2017 15:23
Geschreven door Andre,

Ik ben zeer goed geholpen met de aankoop van mijn auto. Dit bedrijf is een echte aanrader!

25-05-2017 22:43
Geschreven door

Jack Blaauw
Via Facebook

16-05-2017 22:29
Geschreven door

Joe Masarati
Via Facebook

13-05-2017 10:39
Geschreven door

Andre Kip
Via Facebook

02-05-2017 20:22
Geschreven door Familie van der Werf,

We hebben een mooie bmw x1 bij Autohuiz gekocht. Super vriendelijk contact hele goede service zeer correct bedrijf en rade dit bedrijf ook zeker aan. Echt Toppie!!!!

02-05-2017 15:03
Geschreven door Frank Dekker,

Fantastisch mooie bmw 2 serie gran tourer gekocht, auto rijd subliem is zo goed als nieuw en voor een mooie prijs, nu al kleine 2 weken in bezit en ben er echt superblij mee, alles goed geregeld van kopen tot overdracht, contact onderling was snel en direct, echte aanrader om hier een auto te kopen.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

14-04-2017 18:39
Geschreven door

Harry Van Boven
Via Facebook
Enkele weken geleden hebben we een prachtige BMW gekocht bij AutoHuiz BV. Door de vlotte reacties van Frans zijn we zonder twijfel overgestapt naar een BMW van AutoHuiz BV. We ontvingen direct een serieus en goed bod voor onze auto, wat helaas bij veel andere bedrijven niet gebeurt. Dat trok ons over de streep en de knoop was snel doorgehakt. Erwin en Frans bedankt voor jullie service! AutoHuiz BV is een echte aanrader.

11-03-2017 19:05
Geschreven door

Jan Eggens
Via Facebook
Zie mijn bericht op jullie pagina 5 STERREN!!

10-03-2017 10:28
Geschreven door

Gert van Wijk
Via Facebook
Super service! Wij zijn erg blij met de nieuwe aanwinst. Gewoon top!

03-03-2017 21:17
Geschreven door Albert,

Via internet viel mijn oog op een bijzondere BMW520d Touring Aut van 2016! Bij aankomst een prettig ontvangst en goed geholpen. Autohuiz heeft voor de aflevering mijn auto voorzien het nodige klasse 4/5 alarm en winterbanden. Hoefde ik zelf niet meer te regelen, ontzorgen en dat spreekt mij aan. Nu inmiddels 2 weken dagelijks met veel genoegen in deze fantastische auto mogen rijden. De volgende keer kom ik zeker terug bij AutoHuiz!

03-03-2017 17:12
Geschreven door Reinhard Frans,

Fantastisch geholpen met onze BMW 320d touring. Erg goede auto waar we met veel plezier in rijden!! Vooral het bedrijf is heel flexibel en werken met onwijs veel plezier. Top AutoHuiz!

03-03-2017 08:39
Geschreven door Han,

De heren van AutoHuiz zijn er in geslaagd om een geweldig bedrijf op te bouwen. Niet alleen hun auto's zijn uitermate betrouwbaar, maar ook zij zelf en hun nazorg. Het was een groot genoegen om zaken met ze te doen en we rijden nu als een vorst in een indrukwekkende 'kenteken-nieuwe' BMW rond. Wij hebben het genoegen om al 50 jaar van nieuwe BMW naar een volgende nieuwe BMW te gaan en daarbij hebben we van veel officiële dealers en paleizen van showrooms genoten (en mogelijk gesponsord). Bij AutoHuiz hebben we binnen een dag, op een 'no nonsens-wijze', een schappelijke deal gesloten voor een onberispelijke BMW. De zoveelste BMW in de rij, maar nooit tevoren heeft het financieel, commercieel, technisch en qua 'freude am fahren' zo goed gevoeld. Bedankt AutoHuiz !

02-03-2017 23:10
Geschreven door

Manuela Peeters
Via Facebook

02-03-2017 18:40
Geschreven door A Overduin,

Wij zijn super tevreden over de behandeling bij jullie, het was een prettige ontvangst en behandeling. Het is een prachtige auto dank voor alles Aad en Tonny Overduin

21-02-2017 20:26
Geschreven door Cornelis,

Mooie nieuwe 2e hands BMW-1 serie gekocht. Prettige ervaring met Autohuiz. Goede service met aandacht voor onze wensen. Zeker het proberen waard.

13-02-2017 20:21
Geschreven door Jeroen,

Heel prettig snel en vertrouwd zaken gedaan. Leuk om zulke jonge ondernemers enthousiast bezig te zien. Ga zo door! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

06-02-2017 14:17
Geschreven door Jellie Smid,

Complimenten voor Frans en Erwin. Prettig zaken doen, komen hun afspraken 100% na. Enthousiast, serieus team met keurige auto's! Een aanrader

05-02-2017 10:32
Geschreven door Henry,

We hebben een mooie bmw 3 serie touring gekocht bij Autohuiz, alles prima gelopen en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Geen opdringerige verkoopstrategie maar gewoon eerlijke praat. Voor onze volgende auto zullen we zeker weer contact opnemen met deze mannen uit het noorden! Na aflevering kwamen we nog een klein deukje tegen in het portier wat we niet gezien hadden bij de aankoop, dit is door autohuiz alsnog prima opgelost. Niets dan lof!

31-01-2017 10:21
Geschreven door Tim Koeman,

Prachtig bedrijf.

30-01-2017 10:07
Geschreven door Joop,

'Wat je van ver haalt is lekker'. Een vriendelijke en open benadering zonder franje. Een goede prijs voor mijn 'nieuwe' auto en ook voor mijn inruilauto.

24-01-2017 10:58
Geschreven door Pieter,

Erg fijn en vriendelijk contact, goede afhandeling van de aankoop. Er tevreden, als ik weer een nieuwe auto nodig ben dan meld ik mij zeker weer!

21-01-2017 08:23
Geschreven door Gert Ritzema,

Bij autohuiz een bmw 3 serie gekocht. Ik ben door de 2 mannen zeer goed geholpen en ze zijn hun afspraken prima nagekomen. Is echt een hele nette mooie auto. Ik ben zeer tevreden over de service van autohuiz.

19-01-2017 09:14
Geschreven door Henry Steenhuis ,

Ik heb bij auto huiz bv een bmw x6 gekocht naar alle tevredenheid , afspraak is afspraak zo doen ze hun zaken , ik ben blij met de nieuwe bmw x6 super

14-01-2017 09:39
Geschreven door Giling,

AutoHuiz is een regelrechte aanrader! Vriendelijke benadering, goed advies, correct en heel belangrijk: komt afspraken na!!

04-01-2017 20:33
Geschreven door Bertus Hollink,

Hebben begin december 2016 een mooie BMW 218I automaat gekocht. Hadden direct een goed gevoel bij de wijze van behandeling. Goede adviezen zonder mooie verkoop verhalen. Konden onze eigen auto voor een mooie prijs inruilen. Afspraken waren helder en kwam men na. Auto voldoet geheel aan de verwachting.

23-12-2016 13:40
Geschreven door Be Mensing ,

Zeer goede ervaring gehad met Autohuiz. We werden vriendelijk behandeld. Hadden een bmw 218 i gekocht, men had er ook een 220i automaat staan. Wij hadden deze achteraf toch liever. Een dag later konden we de 218 toch nog omruilen voor de 220 i automaat, zonder probleem. Zijn heel tevreden over de 220 i automaat en bevelen Autohuiz zeker aan.

17-12-2016 14:18
Geschreven door Rutjes,

Super service,met alles zeer goed geholpen,een velg was beschadigt,geen punt kreeg meteen een nieuwe,mijn volgende auto zal ik zeker hier kopen,!

16-12-2016 13:37
Geschreven door Ben Mentink,

Wij hebben op 30-11-2016 een bmw 218i gekocht. Wij zijn zeer tevreden over onze auto maar ook over de firma autohuiz . De afspraken die worden gemaakt zijn duidelijk ,maar wat nog belangrijker is ze worden nagekomen. Ook na de aankoop kun je nog met vragen bij ze terecht. Dit bedrijf is een echte aanrader.

16-12-2016 10:27
Geschreven door Anita Caunter,

Top auto gekocht. Ben er ontzettend blij mee. Geen onzinnige verkooppraatjes in een chique showroom, maar goed luisteren naar wat jij zoekt. Die auto wordt voor je gezocht. Echt maatwerk zonder franje. Scherpe prijs met een transparant verhaal over de herkomst van de auto. Ik ben zeer tevreden.

15-12-2016 13:36
Geschreven door jan Hulshof,

Wij hebben bij de aankoop van onze twee auto,s vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Dat goede gevoel is tijdens het traject van de aankoop tot en met de levering van de auto,s alleen maar bevestigt. Wij zijn op een open en eerlijke manier met elkaar omgegaan en zo gekomen tot een scherpe aanbieding voor ons als consument.. De auto,s bevallen beiden uitstekend. Voor ons een prima ervaring in de toch weinig transparante autowereld.

13-12-2016 19:26
Geschreven door

Roelf Vegt
Via Facebook

03-12-2016 16:11
Geschreven door

Ria de Groot
Via Facebook

25-10-2016 17:34
Geschreven door

Michel Brian
Via Facebook

25-10-2016 17:31
Geschreven door

Edwin Jacobien Bos
Via Facebook
Zeer correct bedrijf! Waar anno 2016 afspraak nog steeds afspraak is!

25-10-2016 14:38
Geschreven door

Ard Nzg
Via Facebook

25-10-2016 12:55
Geschreven door

Arjan Kip
Via Facebook

22-10-2016 17:41
Geschreven door

Kevin Muntingh
Via Facebook

12-10-2016 00:56
Geschreven door

Jan van der Grijspaarde
Via Facebook